top of page
Voltmeter

Over ons

Jouw partner voor
elektrotechniek in Arnhem

Wij zijn er voor al jouw behoeften. Gieling Elektrotechniek is een bedrijf uit Arnhem met jarenlange ervaring in de elektrotechniek.

Gieling elektrotechniek verlichting installatie

Over ons

Wat we doen

Bij Gieling Elektrotechniek begrijpen we dat elektrische installaties meer zijn dan alleen draden en schakelaars. Het gaat om het creëren van veilige, efficiënte en betrouwbare systemen die voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant. Of je nu overweegt je keuken te verbouwen, een nieuwe groepenkast te installeren of een laadpaal voor elektrisch rijden nodig hebt, wij staan klaar om je te helpen.

Met één vast aanspreekpunt zorgen we voor duidelijke communicatie en staan we altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Jouw tevredenheid staat bij ons centraal

Gieling elektrotechniek verlichting installatie
Gieling elektrotechniek verlichting installatie
Stopcontact installatie

Waar we voor staan

Deskundig, veilig & persoonlijk contact

Persoonlijk contact, professionaliteit en hard werken is wat je van mij kunt verwachten. Daarom heb ik in 2015 mijn eigen bedrijf opgericht, gedreven door mijn passie voor elektrotechniek.

 

Het veelzijdige werkveld van elektrotechniek maakt mijn werk uitdagend, of het nu gaat om het aansluiten van zonnepanelen, het installeren van internetbekabeling, het aanleggen van nieuwe meterkasten, of het plaatsen van verlichting. Deze uiteenlopende klussen vereisen veel kennis, en door regelmatige bijscholing, overleg met jou en mijn deskundigheid verzeker ik je van betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Advies op maat

Wij komen geheel vrijblijvend langs en denken met je mee. Op basis van jouw wensen maken we een offerte op maat.

Veiligheid voorop

Wij werken volgens de NEN 1010 norm en altijd onder het toezicht van een gediplomeerde elektricien.

Voor iedere klus

Wij zijn er voor het aanleggen van volledige elektrische installatie tot het aansluiten van laadpalen.

Neem contact op.

bottom of page